Escola

Youkali, escola de teatre musical de Barcelona, va ésser fundada l’any 1997 pel pedagog i pianista Josep Maria Borràs, amb una àmplia experiència com docent de teatre musical, amb l’afany de posar a l’abast de tothom la formació en teatre musical, tant a nivell amateur per a infants, joves i adults, com a nivell professional per als futurs actors i actrius del teatre musical a Barcelona.

“El treball, la disciplina, el respecte pel company
i la passió pel teatre musical son els pilars de la
nostra pedagogia, el nostre lema: Aprendre gaudint”
Josep Maria Borràs

Youkali ha estat la primera escola de Teatre Musical a Espanya en oferir un programa pedagògic dissenyat exclusivament pel teatre musical, i oferint la mateixa dedicació a la dansa, la interpretació i el cant. Hem desenvolupat un ensenyament únic, basat en la nostra àmplia experiència com a professionals i educadors de Teatre Musical.

A Youkali ens preocupem per tal d’afavorir un bon ambient de treball i pel desenvolupament personal i professional dels nostres alumnes.

Les classes es composen de grups no massificats, el que ens permet donar la deguda atenció a cada alumne. Fem representacions en públic durant el curs, totes amb veu i música en directe.

El claustre de professors de Youkali està format per professionals amb una sòlida formació teatral i musical, especialistes en el seu camp, amb una àmplia experiència en classes per a infants, joves i adults.